Bergen op Zoom

Waar moet je zijn?

Kaasboerderij De Zuidgeest

Kaasboerderij De Zuidgeest

Fenegriekkaas bevat geen spat noot maar smaakt er wel naar. Dat en andere weetjes kan je aan den lijve ondervinden bij Kaasboerderij De Zuidgeest. Proef van hun boerenkazen en je bent verkocht. Want is brandnetelkaas bijvoorbeeld niet aan jou besteed, dan proef je toch gewoon een ander vers geschaafd plakje? Nieuw is de versbereide hangop. Je kunt deze ook via de webwinkel bestellen, samen met melk, yoghurt, confituren, noten, honing en heel veel andere ambachtelijk gemaakte producten.

Kaasboerderij De Zuidgeest
Zandven 68b
4625 DJ Bergen op Zoom
+31(0)164 – 25 98 98

Boerderij Den Hof

Boerderijwinkel Den Hof

Boerderijwinkel Den Hof ligt op landgoed Buitenlust tussen Halsteren en Bergen op Zoom. Naast groenten en vlees kan je ook allerlei andere streekproducten kopen. Daarvoor werkt de familie Oerlemans samen met collega-ondernemers die onder andere eieren, kaas, yoghurt, wijn en bier leveren. Op het grote terras onder de bomen kun je genieten van een biologisch sapje, boerenroomijs en allerlei ander lekkers. Oftewel: een volwaardige winkel met allerlei streekproducten uit Brabant en Zeeland.

Boerderijwinkel Den Hof
Buitenlust 1
4661 AL Halsteren
+31(0)164 – 23 59 62

Hamel-geheim-van-Bergen-1024x747

’t Geheim van Bergen

In dit restaurant worden kwaliteitsgerechten gemaakt. Onder andere van scharrelvarkens van de eigen boerderij. Dineren kun je even niet in ’t Geheim van Bergen. Maar alles van het Berkshire varken en ook lokaal rundvlees, streekproducten, vlees- en borrelplateaus kan je gewoon kopen in de pop-up boerderijwinkel in het centrum van Bergen op Zoom. Wil je de vrolijke varkens zien rondscharrelen of daar vlees kopen? Bezoek dan de boerderij aan de Drielindenkensdijk in Steenbergen. Let wel op de actuele openingstijden!

’t Geheim van Bergen
Bosstraat 20
4611 NC Bergen op Zoom
+31 (0)164 – 65 39 43