Goeree-Overflakkee

Waar moet je zijn?

Landwinkel 't Zand

Landwinkel ’t Zand

Wat een gemak, al je dagelijkse boodschappen onder één dak! Van aardappelen, groenten en vlees van eigen teelt tot aan versgebakken Flakkees oerbrood en jam van blozende Bommelse aardbeien. Smullen van eigen lokale bodem, dat smaakt naar meer! Kom naar de winkel, bestel online of kom naar de kraam op de weekmarkt van Den Bommel.

Landwinkel ’t Zand
Lageweg 6
3258 LK Den Bommel
+31(0)187 – 61 23 00

Kaasboerderij De Westplaat

Kaasboerderij De Westplaat

Sinds 1987 maakt familie Van Schaik al kaas. Met ongeveer 110 melkkoeien en nog ongeveer 90 stuks jongvee is het een drukke boel op de boerderij. De koeien lopen in de zomer buiten en in de winter blijven ze in de stal. Van de melk die de kooien produceren gaat er een deel naar de fabriek en van een deel wordt bij de boerderij zuivel en kaas gemaakt. Er wordt van alles verkocht zoals natuurlijk vele soorten kaas maar ook ambachtelijke karnemelk, yoghurt, kwark, vla, melk, boter en slagroom.

Kaasboerderij De Westplaat
Heuvelweg 15
3245 LN Sommelsdijk
+31(0)187 – 487698

Bakkerij Van Helden

Bakkerij Van Helden

GO-tjes (spreek uit als gee-ootjes) zijn roomboterkoekjes in de vorm van het eiland Goeree-Overflakkee. Niet alleen de vorm maakt dit koekje tot een streekproduct, ook bijna alle ingrediënten komen van Flakkee. De eieren, de boter en het graan worden allemaal lokaal geproduceerd. En het graan wordt tot bloem gemalen door de molen van Den Bommel. Bakker Van Helden uit Middelharnis maakt er dan lekkere GO-tjes van. Je koopt ze in een mooie Flakkeese verpakking bij de VVV of bij de bakker zelf natuurlijk (ook in de webshop).

Bakkerij Van Helden
Westdijk 12
3241 GV Middelharnis
+31 (0)187 482 065