Steenbergen

Waar moet je zijn?

Brooijmans-Pioenrozen

Pioen Brooijmans

Duchesse de Nemours en Monsieur Jules Elie waren in het land. Heb je ze gemist? Geen nood want volgend voorjaar maken ze weer hun opwachting. Deze fraaie verschijningen vind je in mei en juni onder andere bij kwekerij gebroeders Brooijmans in Steenbergen. Samen met nog vijf andere soorten pioenrozen, variërend in kleur, geur en bloemgrootte.

Brooijmans
Oude Heijdijk 16
4655 SC De Heen
+31(0)6- 23 75 84 18

Imkerij-landjuweel

Imkerij Landjuweel

Laat je verrassen door de vele imkerproducten die deze winkel heeft. Niet alleen worden de producten verkocht die het imkeren nog plezieriger maken, maar worden er tevens bijenproducten verkocht. Zoals honing, drank, shampoo, zeep en propolis. Voor de mens is propolis een homeopatisch middel dat virusdodend, antibacterieel en ontstekingsremmend werkt. Een leuk weetje: er is nu ook eigen Steenbergs honingbier in de winkel!

Imkerij Landjuweel
Boomdijk 12
4651 XG Steenbergen
+31 (0)6 – 39 20 25 45

Boerderij-Hamel

Boerderij Hamel

De varkens van boerderij Hamel zijn vriendelijk, nieuwsgierig…. en lekker. Daarom hebben Josephine en Maarten Hamel veel biggetjes. Dat ze een goed leven hebben, kan je met eigen ogen zien. De varkens die ze houden zijn van het Berkshire ras. Het vlees van deze varkens staat wereldwijd bekend om de sappigheid, malsheid en zoetige smaak. Het is zelfs zo dat mensen die niet van de smaak van varken houden, wél een stukje Berkshire vlees lusten.

Boerderij Hamel
Drielindenkensdijk 6
4651 PG Steenbergen
+31 (0)6 – 13 90 32 21