Tholen

Waar moet je zijn?

de deue braak

De Deu-Braek

Bij Brasserie De Deu-Break wordt gekookt met streekproducten; vlees en vis komen natuurlijk van Tholen en uiteraard kun je er een heerlijk lokaal biertje bij drinken. En als jij niet naar het restaurant mag komen, dan komen ze toch gewoon naar jou? Elke woensdag is het verse daghapdag, met iedere week een ander gerecht voor maar € 9,50. Bovendien is er het uitgebreide afhaalmenu. De Deu-Braek brengt ook ontbijt, high tea en zelfgebakken appeltaart aan huis.

De Deu-Braek
Nieuwlandseweg 2
4697 RK Sint-Annaland
+31(0)6 – 40 47 81 03

De Schuur van Poortvliet

De Schuur van Poortvliet

Heb je zin in heerlijke frietjes met een snack, vers schepijs of de lekkerste aardbeien uit de regio? Dan ben je van harte welkom bij De Schuur van Poortvliet met haar unieke terras. Rust er lekker uit op oude fruitkisten die zijn omgetoverd tot loungekisten. Ook buiten de openingstijden zijn aardbeien, frisdrank en ijs te verkrijgen in de goed gevulde automaten. Je kunt nu ook bestellen via de bestelapp van De Schuur van Poortvliet. Als je voor komt rijden in je auto, wordt je bestelling gebracht.

De Schuur van Poortvliet
Kruytenburgseweg 1
4693 RC Poortvliet
+31(0)6 – 12 09 65 94

De Klaverrand

De Klaverrand

Peter en zijn vrouw Mirjam Van der Wekken kochten drie jaar geleden een voormalige koeienboerderij net buiten het dorp Poortvliet. Dat was het begin van de geitenkaasboerderij, een unicum op het eiland Tholen. De smaak van geitenkaas is als de seizoenen: steeds verschillend en daardoor een ware beleving. Ook voor de ‘lustniet-mensen‘ is er een vriendelijk Klaverrand geitenkaasje voorhanden. Het kan zomaar de opstap zijn naar steviger smakende soorten. Proberen?

De Klaverrand
Randweg 8
4693 PA Poortvliet
+31(0)6 – 40 43 68 85